Vrouwenvelde

Weert - Weert
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
135 - 155m2
Kaveloppervlak
200 - 515m2
Inhoud
510 - 600m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

VROUWENVELDE
Vrouwenvelde is de laatste fase van het plan Vrouwehof in het voormalige dorp Leuken aan de oostzijde van Weert. Hier worden, aan de Heuvelweg, in totaal 41 woningen in verschillende uitvoeringen gerealiseerd. Stuk voor stuk ruime en fraaie woningen, die bijzonder compleet zijn uitgevoerd voor een aantrekkelijke prijs.

De eerste twee fasen van vrouwenvelde zijn inmiddels verkocht en opgeleverd. De 3e fase biedt een mooie diversiteit van woningen:

Aangrenzend aan het woongebied is een sport- en recreatiegebied gerealiseerd. Hier hebben onder andere de tennisclub, de schutterij, een speelweide en een jeu-de-boulesbaan een plaatsje gekregen. Op slechts 600 meter afstand is de verse bakker en supermarkt van Leuken.

WONINGEN
Vrouwenvelde is een fantastisch plan op de locatie van een oude kwekerij aan de Heuvelweg.
 De woningen hebben vanwege deze oude kwekerij allemaal namen gekregen die herinneren aan de planten die hier vroeger gekweekt werden. Het zijn allemaal heel fraaie woningen met veel leefruimte. Daarbij zijn de woningen standaard bijzonder compleet uitgevoerd met de mogelijkheid om een eigen tintje aan uw nieuwe woning te geven.

Het plan omvat:
• 9 vrijstaande woningen (type Jasmijn), en
• 14 twee-onder-een-kap woningen (type Hortensia, Buxus en Taxus)

Al deze fraai uitgevoerde woningen met wisselende uiterlijke kenmerken zoals een erker of een gedraaide kap. krijgen een mooie warme genuanceerde gevelsteen, met veel diversiteit in de uitvoering. De plattegronden van dit woningtype zijn in basis hetzelfde, de architectuur is bij elke woning verschillend. De diverse grote ramen geven de woning een bijzonder charmant uiterlijk en zorgen voor een optimale lichtinval.

De woningen zijn bijzonder energiezuinig (A+++) en standaard voorzien van zonnepanelen, hangen sanitair, badkamer met extra toilet en een complete keuken met alle apparatuur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vrouwenvelde
Koopwoningen
23
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Weert.

Aanmelden